Första teasern för Orphan Black säsong 4

Det ser bara ut som ett öga som blinkar, men för Orphan Black-fans är det en teaser för säsong 4 som säger lite mer än så.

Orphan_Black_Rachel-1024x576

Tittar man noga på det blinkande ögat så ser man en kameraliknande lins inbäddad i ögats iris. För Orphan Black-fans förs tankarna självfallet till Rachels bioniska öga. Om det betyder att den mest hänsynslösa och själviska av klonerna kommer att ha en större roll i säsong 4 återstår att se, men vi kan vara rätt säkra på skickliga Tatiana Maslany, som även spelar Sarah, Cosima, Alison, Helena och ytterligare några klonsystrar, kommer att fortsätta fascinera tv-tittarna som följer sci fi-serien från BBC America.

Av BBC Americas beskrivning av säsong 4 får vi veta att Sarah, som alltid är den som driver handlingen vidare, i sina försök att följa i Beth Childs fotspår ställs mot en ny potent fiende som tar hennes liv i en skrämmande riktning. När hon hamnar under konstant press att skydda sina ”sestras” flyter Sarahs dåliga vanor upp till ytan igen. Klonsystrarna dras åt olika håll och Sarah finner sig avfjärmad från de kärleksfulla relationer som gjorde henne till en bättre människa.

Entertainment Weekly avslöjar att det dessutom kommer att dyka upp en ny klon i säsong 4. Skaparna Graeme Manson och John Fawcett pratar om den mystiska M.K här.

Orphan Black återkommer med sin fjärde säsong i april. Det finns alltså ännu tid för binge-watchning av de tre första säsongerna som finns på Netflix.