Första bilderna från Netflix Sex/Life

Det går hett till i nya Netflix-serien Sex/Life. Sarah Shahi har huvudrollen i en historia som helt och hållet berättas från det kvinnliga perspektivet.

En majoritet kvinnliga författare och enbart kvinnliga regissörer utforskar i Sex/Life åtrå från ett kvinnligt perspektiv och kostar även på sig en dos manlig objektifiering. ”Det är en nostalgisk, sprakande feberdröm som ser det förflutna – och det bästa sex du någonsin haft – genom rosafärgade glasögon”, sammanfattar seriens skapare Stacy Rukeyser för Entertainment Weekly.

Sex/Life är inspirerad av BB Eastons bok 44 Chapter About 4 Men. Sarah Shahi (Person of Interest) spelar hemmafrun Billie Connelly som försöker vara en hängiven hustru och mor samtidigt som hon längtar tillbaka till de vilda och frigjorda dagarna från förr.

Billie börjar krydda den grå vardagen med detaljerade dagboksanteckningar bland annat om det passionerade förhållandet med det sexiga exet Brad (Adam Demos). Frågan är vad som händer när maken Cooper (Mike Vogel) upptäcker dagboken. Kickstartar det en ny passion i äktenskapet eller leder det Billie tillbaka till det liv som hon trodde att hon för länge sedan lämnat och den man som en gång krossade hennes hjärta?

Här är ytterligare några bilder från Sex/Life som Netflix precis har släppt:

Adam Demos som Brad Simon och Sarah Shahi som Billie Connelly. Foto: Amanda Matlovich/Netflix
Mike Vogel som Cooper och Sarah Shahi som Billie Connelly. Foto: Sophie Giraud/Netflix
Sarah Shahi som Billie Connelly och Margaret Odette som Sasha Snow. Foto: Amanda Matlovich/Netflix

Sex/Life har premiär på Netflix den 25 juni.