De återupplivar klassisk sitcom

DELA

En av de klassiska sitcom-serierna från 1980-talet ska återupplivas. Tony Danza och Alyssa Milano har bekräftat att det blir en fortsättning av Who’s The Boss?

Tony Danza och Alyssa Milano spelade Tony och Samantha Micelli, en änkeman och före detta baseballspelare och hans dotter, i 196 avsnitt som visades under åren 1984 till 1992. I Sverige var komediserien på den tiden känd som Vem är chefen?

Både Danza och Milano har bekräftat att de kommer att reprisera sina roller i en fortsättning nästan 30 år efter att originalserien tog adjö.

Alyssa Milano, som numera mest är känd för sin politiska aktivism, skriver på sitt Instagramkonto att det är rätt tid för att berätta historian om var deras karaktärer befinner sig i dag.

Judith Light och Danny Pinatauro spelade två andra originalkaraktärer, Angela och Jonathan. Både uppges vara positiva till fortsättningsserien och hoppas att producenterna hittar ett kreativt sätt att arbeta in deras karaktärer i den nya serien. Den femte huvudkaraktären spelades av Katherine Helmond. Hon avled förra året 89 år gammal.

Hos vilken kanal eller tjänst som Sony Pictures nya version av Who’s the Boss? hamnar återstår att se,