Då återkommer How I Met Your Father

I januari fortsätter Sophie berättelsen som ska mynna ut i vem som är sonens far. Hilary Duff har själv annonserat premiärdatumet för säsong två av How I Met Your Father.

Hilary Duff spelar huvudpersonen Sophie i How I Met Your Father. Här är videon där hon själv berättar att komediserien är tillbaka hos Hulu den 24 januari.

https://twitter.com/himyfonhulu/status/1602694885659725824?s=61&t=mApg-9wOgBLtGcfoaUOLPg

Komediserien How I Met Your Mother gick på kanalen CBS i nio säsonger innan historien avslutades med ett kritiserat antiklimax 2014. Efter flera misslyckade försök blev det till slut en spinoff. Det i den som Sophie berättar för sin son om hur hon mötte hans far, ungefär som Ted Mosby gjorde i originalserien. Kim Cattrall (Sex and the City) spelar den äldre versionen av Sophie och bidrar sålunda med berättarrösten i How I Met Your Mother-spinoffen.

Berättelsen katapultar tittarna tillbaka till nutid när Hilary Duffs yngre version av Sophie och hennes närmaste vänkrets – Jesse (Chris Lowell), Valentina (Francia Raisa), Charlie (Tom Ainsley), Ellen (Tien Tran) och Sid (Suraj Sharma) – försöker lista ut vad de vill ha ut av livet och hur man hanterar kärleken i en tid av dejtingappar och obegränsade möjligheter.

Den första säsongen fick blandad kritik, men omfamnades av tittarna och förnyades snabbt för en andra säsong. Säsong två kommer att bestå av hela 20 avsnitt, dubbelt så många som i den första säsongen.

How I Met Your Father hade premiär i USA den 19 januari på den Disneyägda streamingtjänsten Hulu. I Sverige fick vi sedan vänta ända till den 11 maj innan serien anlände till Disney+. Huruvida vi får vänta lika länge på säsong två återstår att se, det visar sig först då Disney+ annonserar ett svenskt premiärdatum.

Här är ytterligare tre nysläppta bilder från den andra säsongen utöver den överst i artikeln.