Barnsoldater och cowboys i Netflix originalfilmer

sandler-ridiculous-six1

Barnsoldater, cowboys, martial art och en 80-talsikon. Netflix har fyra väldigt olika originalfilmer på väg ut till sina tittare.

Det handlar om följande fyra tv-filmer:
• Beasts of No Nation har premiär först av originalfilmerna, den 16 oktober. Filmen är baserad på en roman av Uzodinma Iweala och handlar om Agu som slits från sin familj och tvingas strida i ett inbördeskrig i ett afrikanskt land. Idris Elba, som också är en av producenterna, spelar Agus mentor.

• The Ridiculous Six är en western-komedi med Adam Sandler. Det är den första av fyra Sandler-Netflix-samarbeten. Förutom Adam Sandler medverkar bland andra Nick Nolte, Luke Wilson, Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner och Rob Schneider. Premiär den 11 december.

• Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend är uppföljaren till Ang Lees Oscarsbelönade martial art-film från 2000. The Green Legend är lite försenad, men ska ha premiär på kinesiska biografer och globalt på Netflix i början av 2016.

• Pee-wee’s Big Holiday är sist ut av de fyra Netflix-filmerna. Paul Reubens ska återigen ta på sig flugan för att berätta ”en episk historia om vänskap och öden”. I mars kan Netflix-användarna följa med på Pee-wee’s första semester.