Trailer: Pee-wee’s Big Holiday

Pee-Wee Herman åker på sin första semester – och hamnar i de mest märkliga situationer. Den 18 mars är det premiär på Netflix för Pee-wee’s Big Holiday.

När Paul Reubens gör comeback som sitt alter ego, kultfiguren Pee-Wee Herman, gör han det hos Netflix. Reubens har själv skrivit manuset tillsammans med Paul Rust och producerat filmen ihop med Judd Apatow.

I den första riktiga trailern får vi se hur en cool hunk, spelad av Joe Mangianello, dyker upp i Fairville och ger Pee-Wee Herman livsråd. Pee-Wee tar det som ett tecken på att det är tid att bege sig på den första riktiga semestern. Och det leder sedan till den ena dråpliga situationen efter den andra.

Komikern Paul Reubens skapade stora rubriker i början av 1990-talet då han greps flera gånger av polisen, bland annat för att ha onanerat på en biograf och för misstankar om barnpornografi. Reubens höll efter det en låg profil under många år. Han har medgett att han samlat på erotisk film och litteratur, men har alltid nekat till alla anklagelser om pedofili.