Bakom kulisserna-video om The Path

Förväntningarna på the The Path fortsätter att skruvas upp. Nu i form av en bakom kulisserna-video där Aaron Paul och kompani berättar om den nya Hulu-serien.

Vi har redan trollbundits av de första laddade klippen från The Path. Den officiella trailern kan ses här. Den följs nu alltså av en bakom kulisserna-video med skådespelarna.

The Path handlar om den sektliknande Meyerist-rörelsen och är centrerad kring familjen Lane. Mamma Sarah (Michelle Monaghan) är född in i rörelsen, pappa Eddie (Aaron Paul) har konverterat men hamnat i en kris medan tonårssonen Hawk (Kyle Allen) slits mellan två världar. Medlemmarna i sekten kämpar för tro, makt och inbördes relationer, inklusive den till den karismatiske ledaren Cal Roberts (Hugh Dancy).

Rollen som Eddie Lane i The Path är Aaron Pauls första sedan den ikoniska Jesse Pinkman i Breaking Bad. ”Eddie hade en ögonöppnande upplevelse som fått honom att inse att han inte längre köper något som rörelsen predikar”, berättar Aaron Paul som också är en av producenterna för Hulu-serien som skapats av Parenthood-författaren Jessica Goldberg.

The Path har premiär på den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 30 mars. Vi väntar tålmodigt på att en svensk streamingtjänst tar hit serien.