Äntligen premiärdags för The Catch

Efter sju sorger och åtta bedrövelser är det äntligen premiärdags för Shondaland-serien The Catch. Mireille Enos från The Killing har fått vänta länge på premiären. 

Det första pilotavsnittet spelades in för ett år sedan, men kasserades. Den första showrunnern och seriens ursprungliga skapare Jennifer Schur lämnade Shondaland på grund av kreativa meningsskiljaktigheter. Den första manliga huvudrollsinnehavaren byttes ut. Liksom ytterligare en i den fasta ensemblen. Problemen har varit många på vägen och den nya dramaserien har mycket att bevisa när den nu äntligen har premiär på kanalen ABC.

Mireille Enos har dock hela tiden funnits med i bilden. I sin första tv-roll efter The Killing spelar Enos privatdetektiven Alice Vaughan som själv blir offer för ett miljonbedrägeri av sin tjusiga och charmerande fästman, spelad av Peter Krause (Six Feet Under, Parenthood). Det leder till, det som ABC marknadsför som en sexig katt-och-rått-lek. Här är en trailer.

Amerikanska ABC sänder premiäravsnittet den 24 mars. Kanal 5 har köpt in serien och sänder det första avsnittet den 6 april, direkt efter veteranserien Grey’s Anatomy, en annan Shonda Rhimes-producerad serie. Förutom den tidsbegränsade premium-tjänsten på Dplay finns ännu ingen färdig deal med någon svensk streamingtjänst för The Catch.