Waddingham och Spencer på rymmen i ny Amazon-serie

Oscarsvinnaren Octavia Spencer och Emmy-vinnaren Hannah Waddingham tvingas fly tillsammans. Det nya radarparet ska leda en ännu titellös serie hos Amazon Prime.

Både Octavia Spencer och Hannah Waddingham syntes senast på Apple TV+, Spencer i Truth Be Told och Waddingham i Ted Lasso och en aktuell julspecial. Men när deras vägar korsas så är det hos Amazon Prime Video som beställt en serie från Tessa Coates.

För ovanlighetens skull bygger serien på en originalidé. Huvudpersonerna Judith (Hannah Waddingham) och Debbie (Octavia Spencer) är bästa vänner och vet allt om varandra. Ja, så trodde Debbie att det var, men det visar sig att Judith levt ett dubbelliv som högkvalificerad lönnmördare. När ett uppdrag går förskräckligt fel tvingas de båda vännerna på rymmen. De arbetar på sin brustna vänskap samtidigt som de jagas av en mystisk fiende som vill se dem döda. Bara tillsammans kan duon lösa det mångbottnade mysteriet.

Amazon Prime har beställt åtta avsnitt av serien som fortfarande saknar titel.

“Jag var övertygad så snart jag hört Tessas fantastiska pitch. Att få kasta sig in i en roll som Debbie är ovanligt, och att arbeta med Hannah för att lyfta fram den här unika vänskapen är en dröm”, säger Octavia Spencer i ett uttalande.