Trailer: Saved by the Bell 28 år senare

DELA

Det gamla gänget är tillbaka. Men också Zack Morris son och en ny klass på Bayside High. Rebooten av Saved by the Bell har fått en officiell trailer.

Saved by the Bell, eller Pang i plugget som serien döptes till i Sverige, var en populär sitcom som ursprungligen sändes på NBC åren 1989-1992. 28 år senare återvänder NBC Universals streamingtjänst Peacock till Bayside High.

Zack Morris är nu guvernör i Kalifornien, men har hamnat i en politisk kris efter att ha stängt för många skolor för elever från hem med låga inkomster. Han beslutar sig därför för att skicka ett antal studenter till de mest framstående skolorna – inklusive Bayside High – vilket ger de priviligierade eleverna en behövlig läxa. Zack har numera också en son, Mac, som ärvt sin fars förmåga att ställa till problem i skolan.

Både Mario Lopez och Elizabeth Berkley återvänder för att reprisera sina roller som populära paret A C Slater och Jessie Spano. Mark-Paul Gosselaar, som hade huvudrollen som Zack Morris, dyker också upp, men i mer begränsad omfattning. Detsamma gäller för Tiffany Thiessen som spelade Zacks crush Kelly Kapowski i originalserien. John Michael Higgins som rektor Toddman tar emot en ny årgång elever.

Den 25 november är det premiär för Saved by the Bell hos Peacock. Om rebooten letar sig till Sverige låter vi vara osagt.