Trailer: Reboot av Kung Fu

En ung kines-amerikanska gör en livsavgörande resa i actiondramat Kung Fu, som är en reboot av den klassiska serien med David Carradine.

Originalserien från 1972 följer en buddistmunk från Shaolintemplet, gestaltad som vuxen av David Carradine och som yngre av Keith Carradine. Munken reser genom den amerikanska västern på jakt efter sin halvbror Danny Caine.

I rebooten är det en kvinnas resa som står i centrum. Olivia Liang (Legacies) spelar den unga kines-amerikanskan Nicky Chen som beslutar sig för att hoppa av college och åka till ett isolerat kloster i Kina. Efter den livsomvälvande resan återvänder hon hemåt och möter en stad präglad av korruption och brottslighet.

Nicky Chen använder sina martial art-kunskaper och shaolin-värderingar för att försvara sitt samhälle och skipa rättvisa. Samtidigt letar hon efter lönnmördaren Zhilan (Yvonne Chapman) som dödades hennes mentor Pei-Ling (Vanessa Kai) och som nu har siktet inställt på Chen.

”Det här är vad jag är menad att göra”, säger Nicky Chen i den nya trailern för Kung Fu. Serien kommer till The CW den 7 april och därmed mest troligt också till HBO Nordic i direkt anslutning.

Precis som är fallet med samtliga superhjälteserier på kanalen The CW så återfinns Greg Berlanti och kompanjonen Sara Schecter som producenter även för Kung Fu. Robert Berens (Supernatural) och Martin Gero (Blindspot) finns också med som producenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *