Trailer: Rashida Jones får hjälp av roboten Sunny

När Suzie blir ensam i Japan fyller en robot tomrummet i hennes liv. Rashida Jones spelar huvudrollen och är med och producerar den mörka och mystiska komedin Sunny. 

Katie Robbins (The Affair) har skapat serien och fått producenthjälp av Rashida Jones (Parks and Recreation) som också spelar huvudkaraktären Suzie Sakamoto som får se en robot kliva in i sitt liv. Roboten Sunny har också fått ge namn åt hela serien som har premiär den 10 juli, då de två första avsnitten blir tillgängliga på Apple TV+.

I den nysläppta trailern möter tittarna Suzie, en amerikansk kvinna som bor i Kyoto, Japan. Hennes liv ställs på ända när hennes make och son försvinner i en mystisk flygkrasch. Som tröst får hon Sunny, en hemrobot tillverkad av makens techföretag.

Suzie vill först inte kännas vid Sunnys försök att fylla tomrummet i hennes liv, men med tiden så utvecklar de en oväntad vänskap. Tillsammans söker de efter sanningen om vad som hände Suzies familj, och blir då insnärjda i en värld som Suzie inte ens visste existerade.