Trailer: Drama på is i Spinning Out

Flesh and Bone – men på is. I nya Netflixserien Spinning Out skildras den stenhårda pressen som det innebär att vara elitkonståkare.

Emma Roberts var ett tag klar för huvudrollen i Spinning Out men försvann någonstans på vägen. I stället är det Kaya Scodelario (Skins) som spelar Kat Baker, vars karriär förstörs av ett hemskt fall. I ett försök att hänga kvar satsar hon i stället på paråkning. Kat bildar par med en talangfull bad boy, men att döma av alla ilskna blickar dem emellan så verkar inte samspelet med Justin Davis (Evan Roderick) gå utan friktion.

Olympiska konståkaren Johnny Weir spelar parets värsta rival Gabe. Pillermissbruk och mörka hemligheter som riskerar att avslöjas ingår också i denna skildring av konståkningsvärldens baksida.

January Jones (Mad Men) spelar Kats mamma och tränare Carol, en före detta elitkonståkare som ställer stenhårda krav på sin dotter och i trailern kan höras skrika: “You’ll never be a champion!” I rollistan finns även Willow Shields, Sarah Wright Olsen, Will Kemp, Kaitlyn Leeb, Amanda Zhou, Svetlana Efremova och Mitchell Edwards.

De tio avsnitten i den första säsongen av Spinning Out kommer till Netflix på nyårsdagen den 1 januari.