The Mindy Project räddat av Hulu

The Mindy Project var en av många tv-serier som försvann i de stora tv-kanalernas vårstädning. Men bara en vecka senare återuppstår komediserien, tack vare streamingtjänsten Hulu.

The Mindy Project fick tre säsonger på Fox, som till slut gav upp den visserligen kritikerhyllade men publikmässigt ganska smala komedin. Skaparen Mindy Kaling, som gett namn åt serien, antydde dock direkt när nedläggningsbeskedet kom att den tredje säsongen kanske ändå inte blir den sista. Och i dag står det alltså klart att den amerikanska streamingtjänsten Hulu har beställt 26 nya avsnitt. Hulu har också option på ytterligare avsnitt.

Jag är jätteglad att The Mindy Project har hittat ett nytt hem hos Hulu, där så många fans redan tittar på vår show. Det är en så spännande plats att befinna sig på”, säger Mindy Kaling i ett uttalande.

När de nya avsnitten börjar sändas är ännu inte offentliggjort. Det är heller inte klart om de 26 avsnitten delas upp i två omgångar eller om Hulu släpper alla avsnitt samtidigt à la Netflix.