Tävla om Star Wars-tröjor och Viaplay

Bara fyra månader efter biopremiären går det nu att köpa sin egen kopia av Star Wars: The Force Awakens. Det uppmärksammar vi med en Star Wars-tävling ihop med Viaplay.

Star_wars_tfa_poster_wide_header

Den JJ Abrams-regisserade Star Wars-filmen är den sjunde i serien och franschisens största kommersiella framgång hittills. The Force Awakens har dragit in över två miljarder dollar och är nu den tredje mest lönsamma filmen genom hela biohistorien.

Den som vill ha egen kopia av den redan klassiska Star Wars-filmen kan nu, bara fyra månader efter biopremiären, köpa filmen hos Viaplay som också har övriga Star Wars-filmer till försäljning. Och varför inte också utöka samlingen med en unik Star-Wars-tröja? I vår Star Wars-tävling kan sex lyckliga fans vinna t-shirt, BB-8-nyckelring och Viaplay i sex månader.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att maila svaret på frågan nedan till stream@contentkonsulterna.se senast den 24 april.

Frågan:
En av huvudrollerna i Star Wars: The Force Awakens spelas av den unga brittiskan Daisy Ridley. Vad heter hennes rollfigur?

Vill du kolla närmare på tröjorna? Här är de (© 2016 & TM Lucasfilm Ltd):

SW_T-shirt BB-8_Pho1SW_T-shirt Chewbacca_Pho1

4 thoughts on “Tävla om Star Wars-tröjor och Viaplay

Comments are closed.