Ingen säsong 2 för Louis CK:s webbserie

Louis CK:s webb-tv-experiment är över. Det blir inga fler avsnitt av komedin Horace and Pete utöver de tio som nu finns tillgängliga på Louis CK:s hemsida.

Det var i slutet av januari som den kände komikern och tv-stjärnan Louis CK tog hela tv-branschen på sängen när han överraskande släppte det första avsnittet av Horace and Pete på sin egen hemsida. Han hade i all hemlighet och helt i egen regi spelat in en hel komediserie.

Handlingen i Horace and Pete utspelar sig på en irländsk bar i Brooklyn. Louis CK spelar själv Horace och Steve Buscemi gör rollen som barens andra ägare Pete. Under seriens gång gästas baren av skådespelare som Alan Alda, Edie Falco, Rebecca Hall, Jessica Lange, Aidy Bryant, Kurt Metzger, Amy Sedaris, Laurie Metcalf och Steven Wright.

De enskilda avsnitten har kostat mellan två och fem dollar att ladda ned. När alla tio avsnitt nu gjorts tillgängliga kan hela serien köpas för 61 dollar på Louis CK sajt. För någon fortsättning blir det inte. Experimentet har redan kostat komikern skjortan.
“Så. Det var det. Jag ville inte säga förut att det var det sista avsnittet, för jag ville inte att ni skulle känna till det när ni tittade på det. Men yeah, uppenbarligen, det var allt”, skriver komikern i helgens e-mailutskick till sina fans.