Sex återvändare i Full Monty-serie 25 år senare

I filmen The Full Monty förlorade Gaz jobbet och fick då idén att sätta upp en stripshow. 25 år senare är Robert Carlyle tillbaka för att fortsätta berättelsen om Gaz, men nu i en tv-serie.

Den brittiska komedin The Full Monty, i Sverige översatt till Allt eller inget, blev en succé när den gick upp på biograferna under andra halvan av 1990-talet. 25 år senare återvänder FX till arbetarstaden Sheffield för att ta reda på vad som hände efter den där strippshowen, som kom till för att Gaz inte ville förlora vårdnaden om sin son.

Sex av originalskådespelarna återvänder för att reprisera sina roller. Förutom Robert Carlyle som Gaz är det Mark Addy som Dave, Lesley Sharp som Jean, Hugo Speer som Guy, Paul Barberare som Horse och Steve Huison som Lomp.

25 år senare navigerar de livet i det postindustriella Sheffield och utforskar samhällets allt sämre fungerande sjukvård, utbildningsväsende och arbetsförmedling.

FX-serien The Full Monty har premiär den 14 juni. Alla avsnitt släpps samtidigt på den amerikanska streamingtjänsten Hulu, som ingår i Disney-familjen. Disney+ närmast till hands i Sverige.

Här är alla återvändare på bilder som FX släppt. Längs ned även en trailer.

Lesley Sharp som Jean.
Mark Addy som Davy.
Wim Snape som Gaz son Nathan.
Robert Carlyle som Gaz.
Steve Huison som Lomper.
Paul Barber som Horse.