Se de första avsnitten av komedin Shrill

DELA

Nyfiken på Shrill? Nu finns de två första avsnitten av komediserien med SNL-stjärnan Aidy Bryant tillgängliga att se helt gratis.

Aidy Bryant är numera en av veteranerna i humorprogrammet Saturday Night Live som blivit en tv-institution i USA. Som många andra SNL-skådisar har hon också en sidokarriär. I komediserien Shrill spelar hon Annie Easton som istället för att försöka ändra sin kropp ger sig ut på en resa för att lära sig att älska sig själv.

Den första säsongen landade hos den amerikanska streamingtjänsten Hulu i mars förra året och Shrill, som Aidy Bryant själv varit med och skapat, fick både bra kritik för det höga underhållningsvärdet och hyllades för sitt kroppspositiva budskap. Den andra säsongen släpptes för bara ett par veckor sedan, men möttes av något mer kallsinniga recensioner.

Shrill har hittills inte kunnat ses i Sverige eftersom ingen svensk streamingtjänst köpt rättigheterna från Disneyägda Hulu som ännu så länge bara finns på den amerikanska marknaden. Disney-bossen Bob Iger avslöjade dock i förra veckan att planer finns på att lansera Hulu globalt under 2021, men först efter att koncernen rullat ut Disney Plus runt om i världen. Enligt tidigare uppgifter kommer Disney+ till Sverige och övriga Skandinavien i sommar.

I ett försök, får man förmoda, att få fler att upptäcka Shrill har Hulu precis lagt ut de hela de två första avsnitten på sin Youtube-kanal. Hur länge avsnitten kommer att var tillgängliga framgår inte, men här är de i alla fall så länge det varar:

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR