Här är Miss Piggys nya kille

Liam Hemsworth lämnar Katniss Everdeen för … Miss Piggy. Det avslöjade Hollywood-hunken genom att lägga ut sin allra första bild på Instagram.

Den yngre brodern Hemsworth är allra mest känd för sin roll som Gale Hawthorne i Hunger Games-filmerna där han spelar Katniss Everdeens bästa vän och förtrogna. Gale är förälskad i Katniss och kämpar vid hennes sida under hela kriget.

Men nu är Hunger Games-filmerna färdiginspelade och Hemsworth har nya roller och nya kärleksrelationer att tackla. Närmast på tur: Miss Piggy.

Liam Hemsworth avslöjar själv på Instagram att han har en roll i The Muppets, den nya serien om de klassiska Mupparna som har premiär på ABC den 22 september (läs mer och se trailer här).

Spent Friday with the most beautiful girl in the world. Kermit, #SorryNotSorry. #TheMuppets #misspiggy

Ett foto publicerat av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

 

“Tillbringade fredagen med den vackraste flickan i världen”, skriver Hemsworth under bilden. Eftersom det redan läckt ut att grodan Kermit och Miss Piggy inte längre är ett par i den nya fake-dokumentära serien så ligger det nära till hands att gissa att Liam Hemsworth spelar Miss Piggys nya pojkvän.