Finaltrailer för Homeland

Det är lite av old school Carrie och Saul i den officiella trailern för den åttonde och sista säsongen av Homeland.

I finalsäsongen cirklar Homeland tillbaka till rötterna och låter huvudkaraktärerna återvända till Afghanistan. CIA-agenten Carrie Mathison (Claire Danes) blir återigen starkt ifrågasatt och hennes mentor Saul Berenson ännu en gång kidnappad av talibanerna.

Inför den nya säsongen har Carrie tillbringat sju månader i fångenskap i en rysk gulag som gör att hon fått problem med minnesluckor. Hennes mentor Saul Berensen (Mandy Patinkin), som nu är säkerhetsrådgivare åt den nya presidenten (Beau Bridges), ber ändå om hennes hjälp i arbetet med att nå en fredsöverenskommelse med talibanerna. Men när Saul kidnappas står det klart att det finns en förrädare i hans läger och misstankarna riktas mot Carrie. Ingen tror på henne förutom Saul.

Saul Berenson får dessutom konkurrens av en smart Washington-konsult som ansluter till Vita huset som ny rådgivare i utrikesfrågor. Konsulten John Zabel spelas av Hugh Dancy, make till Claire Danes.

Den kraftigt försenade finalsäsongen av Homeland har Showtime-premiär i USA den 9 februari. På sedvanligt vis kommer avsnittet dagen därpå att kunna streamas på SVT Play.

Här också den officiella postern för Homelands finalsäsong:

Key Art för Homeland säsong 8. Foto: Mark Seliger/Showtime