Efter After Life – ny serie för Gervais

Ännu en stor sorg att bearbeta för Tony i den tredje och sista säsongen av After Life. Därefter ska Ricky Gervais fokusera på en ny Netflixserie.

Den brittiske komikern Ricky Gervais har själv skapat den kritikerhyllade dramakomedin där han spelar en lokalreporter i den fiktiva småstaden Tambury som har problem att gå vidare i livet efter att hans hustru avlidit i cancer och därefter också måste hantera ytterligare en stor sorg. 

Det är även Ricky Gervais som själv bestämt att det är dags att avsluta After Life och i stället starta något nytt hos Netflix. Kanske blir det i formatet sitcom.

“Jag är nere i tre helt olika idéer och Netflix har redan köpt det, för jag sa till dem att jag vill avsluta After Life nu och de sa okej, vi vill ha nästa grej. Men jag vet inte vilken jag kommer att satsa på. Jag har tre helt olika sitcoms och shower utstakade”, har Ricky Gervais sagt till Sirius XM Radio.

Men först ska After Life avslutas. Den 14 januari landar den tredje och sista säsongen hos Netflix som passande nog åtföljs av följande tagline: Every end is a new beginning.

På de första bilderna syns Diane Morgan (Motherland), som repriserar rollen som Tonys kollega Kath, och Kerry Godliman (Derek) som Tonys fru Lisa som förekommer i hans flashback-minnen. Där syns också Tom Basden (Plebs), Tonys chef på lokaltidningen Tambury Gazette och tillika svåger Matt. Och självklart skymtar också Tonys bästa vän, hunden Brandy.

Här är också en nysläppt trailer där det framgår att Tony och hans lojala fyrbenta vän Brandy har en mission; att sprida fadern Rays aska på några väldigt specifika platser

Uppdaterad med trailer 2022-01-01.