Danny Pino i makarna Kings Braindead

Ni känner honom från Cold Case och Law & Order. Nästa projekt för Danny Pino är serien Braindead, som faktiskt kommer från hjärnorna bakom The Good Wife.

Danny Pino blev ett känt ansikte när han spelade mot Kathryn Morris i den populära polisserien Cold Case (Kalla spår) som gick länge även i svensk television. Därefter har han också hunnit medverka i fyra säsonger av evighetsserien Law & Order: Special Victims Unit.

Pinos nya projekt heter Braindead. Makarna Robert och Michelle King ligger bakom den kommande sommarserien som är baserad på en tecknad thrillerserie. Känns som en något otippat satsning från skaparna av advokatserien och kritikerdarlingen The Good Wife.

Mary Elizabeth Winstead spelar Laurel, som vid sitt första jobb i Washington DC upptäcker att det kommit aliens till jorden som käkar upp hjärnorna på politiker och stabspersonal. Danny Pino spelar Laurels äldre bror Luke som är senator.

CBS har beställt 13 avsnitt av Braindead som ska sändas sommaren 2016 och är en av serierna som ska ersätta Extant och Under the Dome som lagts ned.