Charlie Hunnam åter på en mc i ny serie

Åtta år efter finalen på Sons of Anarchy ger sig Charlie Hunnam ut på vägarna igen. I Apple-serien Shantaram försöker han förbli inkognito i 1980-talets Bombay.

Efter att ha spelat Jax Teller i sju säsonger gick Charlie Hunnam vidare till en rad filmroller. När han återvänder till tv-land får han nytta av sina år på motorcykel. På den första bilden från Shantaram glider han fram på en båge.

Den nya serien från Apple TV+ bygger på en bästsäljande roman av Gregory David Roberts. Charlie Hunnam spelar en rymling som försöker h`ålla sig undan i den indiska stad som numera går under namnet Mumbai, men som på 1980-talet, då serien utspelar sig, var känd som Bombay.

Enligt beskrivningen från Apple TV+ är Shantaram en kärlekshistoria fylld av äventyr, där en mans resa genom ett land för evigt förändrar hans liv. Charlie Hunnams karaktär heter Lin Ford. Ensam i en okänd och kaotisk stad försöker Lin undvika de problem han flyr ifrån, men när han faller för den mystiska Karla måste Lin välja mellan sin frihet eller kärleken och de komplikationer den för med sig.

Seriens skapare Steve Lightfoot (The Punisher) är också showrunner.

Shantaram har premiär på Apple TV+ den 14 oktober, då de tre första avsnitten släpps. Totalt består serien av tolv avsnitt.