Cecilia Forss ska hämnas i Black Widows

De svarta änkorna har fått ansikten. Cecilia Forss, Synnöve Macody Lund och Beate Bille har de kvinnliga huvudrollerna i nordiska dramasatsningen Black Widows.

I juni blev det känt att Hollywoodstjärnan Peter Stormare spelar den stora manliga rollen i kriminal- och relationsdramat som bygger på en finländsk originalserie med samma namn. Nu vet vi alltså också vilka som spelar de tre väninnorna Rebecka, Johanne och Kira som planerar hämnd på sina män.

Cecilia Forss fick sitt genombrott som Jennifer i novellfilmen I rymden finns inga känslor som hon också Guldbagge-nominerades för. Forss spelar svenska Rebecka.
”Rebecka är i grund och botten en god människa och vill alla väl men tyvärr låter hon hennes rädsla för konflikter styra hennes liv vilket gör att hon måste ljuga sig ur situationer”, förklarar Cecilia Forss.

Black Widows är ett samarbete mellan MTG i Sverige, Norge och Danmark samt den nordiska streamingtjänsten Viaplay. Åtta avsnitt spelas just nu in. De planeras sändas någon gång under 2016.