Fox ger New Girl en sjätte säsong

Jess och hennes rumskamrater kommer att fortsätta sina shenanigans. Fox har precis förlängt komedin New Girl med en sjätte säsong.

New Girl, med charmiga Zooey Deschanel i huvudrollen som Jess, är Fox äldsta komedi. Serien, som marknadsfördes med taglinen ”Simply Adorkable” dök för första gången upp på tv-skärmarna 2011 och blev en omedelbar succé. Sedan dess har populariteten sjunkit avsevärt, men publiken är fortfarande stor nog för att New Girl ska förtjäna en sjätte säsong.

“Varenda network-komedi borde sträva efter det som Liz Meriwether har uppnått i New Girl i form av briljant dialog, innovativa och kvicka skådespelarprestationer av en begåvad ensemble och känslomässigt engagerande storytelling”, säger Fox-chefen David Madden i ett uttalande.

Fox har sedan tidigare även förnyat Brooklyn Nine-Nine och Last Man on Earth. De enda halvtimmeskomedier som ännu inte har sin framtid säkrad hos Fox är de två serier som är nya för säsongen, John Stamos Grandfathered and Rob Lowes The Grinder.

De fyra första säsongerna av New Girl finns på Netflix.