Trailer: Single Drunk Female

Efter en tid på rehab försöker Samantha Flink få ordning på sitt liv. Sofia Black-D’Elia har huvudrollen i komediserien Single Drunk Female.

Sofia Black-D’Elia (Skins) och Ally Sheedy (Breakfest Club) spelar dotter och mor i den nya Freeform-serien Single Drunk Female.

Sofia Black-D’Elia som Sam i Single Drunk Female. Foto: Freeform/Danny Delgado.

Enligt synopsis är Samantha Flink i 20-årsåldern men har redan hunnit bränna ut sig på ett mediebolag i New York. Hennes hennes enda chans att nyktra till och undvika fängelse är att flytta hem till sin mor Carol (Sheedy). I utkanten av Boston försöker Samantha starta om, och tar jobb på en lokal mataffär, men omges av alla triggers som fick henne att dricka från början. När hon konfronteras med delar av sitt gamla liv, inklusive springer ihop med sin perfekta före detta vän som nu dejtar Samanthas ex-pojkvän, bestämmer hon sig för att staka ut en väg till sitt bästa själv. Typ.

Komediserien är skapad av Simone Finch (The Conners) Hon har producenthjälp från Jenni Konner (Girls, Daisy Gardner (Silicon Valley), Phil Traill (Good Girls), Nora Silver, and Leslye Headland (Russian Doll). Den sistnämnde har också regisserat pilotavsnittet.

Single Drunk Female har premiär på Disneyägda Freeform den 20 januari och kan streamas hos lika Disneyägda Hulu dagen därpå. Med andra ord ligger Disney+ närmast till hands som seriens svenska hem.