Trailer: Reboot av The Hardy Boys

Ytterligare en reboot landar inom kort. I The Hardy Boys startar två bröder en egen utredning för att försöka besvara den klassiska frågan: Vem gjorde det?

The Hardy Boys, eller i Sverige Bröderna Hardy, är en serie klassiska amerikanska ungdomsböcker om tonårsbröderna Frank och Joe Hardy som jobbar som amatördetektiver. Böckerna har blivit tv-serie två gånger förut, senast 1995, och nu är det alltså dags igen. Denna gång hos den Disneyägda streamingtjänsten Hulu.

I den nya serien berättas nya historier, men i centrum finns fortfarande Frank och Joe, som spelas av Rohan Campbell och Alexander Elliot.

När en familjetragedi inträffar flyttas bröderna, som är 16 och 12 år, till från storstaden till föräldrarnas hemstad Bridgeport över sommaren. Där upptäcker de att deras far, detektiven Fenton Hardy (James Tupper) håller på med en hemlig utredning. Pojkarna och några vänner inleder en egen utredning – och alla i staden är misstänkta.

En blandning av olika genrer utlovas. I grunden är det en klassisk vem gjorde det-historia, men serien innehåller också både humor och action och är ibland även mörk och dramatisk.

Den 4 december kommer The Hardy Boys till Hulu. Disney har luftat planer på att lansera Hulu internationellt nästa år. Hur det påverkar möjligheterna för serien att ta sig till Sverige är i nuläget oklart.