Trailer: Livet kort för trion i Pivoting

Maggie Q, Ginnifer Goodwin och Eliza Coupe spelar bästa vänner i nya komediserien Pivoting. När en barndomsvän dör inser deras karaktärer att livet är kort.

Liz Astrof (The Connors, 2 Broke Girls) har skrivit manus till Fox halvtimmeskomedi Pivoting. Eliza Coupe (Happy Endings), Ginnifer Goodwin (Once Upon a Time) och Maggie Q (Nikita) spelar de tre kvinnorna, vars nära barndomsvän dött. Vännerna inser att livet är kort och i ett desperat försök att leva sina bästa liv så fattar de en serie impulsiva, inte så välbetänkta beslut som bevisar att det aldrig är för sent att skapa kaos i sitt eget liv.

Maggie Q, Ginsider Goodwin och Eliza Coupe.

I den nya trailern framgår att vardera kvinna tar sitt specifika beslut för att förändra sitt liv. Jodie (Goodwin) är i ett olyckligt äktenskap och beslutar sig för att leva ett hälsosammare liv trots att hennes make säger att det inte är någon idé att försöka. Sarah (Q) har tagit lång tid på sig att börja dejta igen efter skilsmässan, men beslutar sig nu för att gå all in. Amy (Coupe) beslutar sig för att bli en så bra mamma som det går. Och med jämna mellanrum träffas de tre kompisarna för att ha opassande konversationer vid den avlidna vännens grav.

Pivoting har premiär på den amerikanska kanalen Fox den 9 januari. Fox ägs av Disney, vilket gör Disney+ till det troliga streaminghemmet om/när serien anländer till Sverige.