Trailer: Umbrella Academy säsong 2

DELA

I säsong två av The Umbrella Academy blir saker och ting om möjligt ännu konstigare. Den dysfunktionella familjen återvänder till Netflix den 31 juli.

De udda hjältarna i The Umbrella Academy är som så många andra hämtade från ett seriealbum. Enligt mytologin föddes 32 spädbarn samma oktoberdag 1989 av olika kvinnor som inte var gravida när dagen började. I tv-serien har sex av barnen adopterats av den excentriska miljardären och affärsmannen Reginald Hargreeves, som skapat The Umbrella Academy för att utbilda barnen så att de kan rädda världen med hjälp av sina olika förmågor. Men teamet slogs i spillror när syskonen nådde tonåren.

Nyheten om att Reginald Hargreeves avlidit förde i den första säsongen Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya och Five tillbaka till deras barndomshem – och en hotande apokalyps.

The Umbrella Academy var en av Netflix mest streamade serier förra året. I trailern för säsong 2 är allt ännu lite märkligare efter att tidshoppet i slutet av den första säsongen spridit ut syskonen i och runt 1960-talets Dallas, Texas. Där har några av dem försökt att bygga sig nya liv när Five är den sista att landa – mitt i domedagen.

Det nya hotet för dem samman igen och de måste tillsammans göra allt för att sätta stopp för kärnvapenhotet och återvända till nutiden för förhindra även den andra apokalypsen. Hela tiden jagade av tre skoningslösa lönnmördare.

Ellen Page gör rollen som Vanya som under den första säsongen genomgick den största förändringen. Robert Sheehan, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman och Colm Feore spelar övriga syskon. Även Cameron Britton och Mary J Blige repriserar sina roller från den första säsongen medan Ritu Arya, Yusuf Gatewood och Marin Ireland är nya för säsongen.