Trailer: The Bold Type säsong 3

DELA

Det är alltid mycket på gång för väninnorna Kat, Sutton och Jane. Både på och utanför arbetsplatsen på modemagasinet Scarlet. I april är The Bold Type tillbaka.

En serie som gått lite under radarn är The Bold Type. Det är synd, för det är en dramakomedi som är både charmig och upplyftande. Här ligger inte fokus på stereotypa cat fights utan på tre unga kvinnors vänskap och deras vardag på det fiktiva modemagasinet Scarlet. Kat (Aisha Dee), Sutton (Meghann Fahy) och Jane (Katie Stevens) finns alltid där för varandra vid med- som motgångar vare sig det rör karriären eller privatlivet.

Melora Hardins chefredaktör faller heller inte in i karikatyrbilden av den elaka chefen. Med Cosmopolitans tidigare chefredaktör Joanna Coles som inspirationskälla är Jacqueline Carlyle en chef som ser och stöttar sina unga medarbetare och en positiv förebild för de tre väninnorna.

Den nya säsong 3-trailern avslöjar att Richard fortfarande finns med i bilden för Sutton, vars nya karriärmål är att bli designer. Däremot lyser Kats flickvän Kadena med sin frånvaro. I stället verkar sociala medier-specialistens säsong tre-ark handla om en oväntad politisk kandidatur. Trailern ger heller inga ledtrådar om utgången i kärlekstriangeln mellan skribenten Jane, doktor Ben och ”Penstripe”.

I rollistan finns två nytillskott. Peter Vack spelar Patrick Duchand, ”en magnetisk, orädd och supersmart ny medarbetare” som skakar om tillvaron på Scarlet när han får anställning som digitalt ansvarig. Alexis Floyds karaktär heter Tia Clayton och är en smart och driven kampanjmanager som Kat lär få nytta av.

Den 9 april är det premiär för säsong 3 av The Bold Type på Disneyägda ungdomskanalen Freeform. I Sverige har The Bold Type introducerats på SVT Play, men bara den första säsongen och först ett år efter premiären. Just nu går det tyvärr inte att streama serien på någon svensk tjänst och när nya avsnitt anländer till SVT Play står skrivet i stjärnorna.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR