Trailer: Svurna fiender igen i Billions

Efter att ha bildat en ohelig allians mot gemensamma yttre fiender är Chuck Rhoades och Bobby Axelrod tillbaka i var sin ringhörna i säsong fem av Billions.

Makt, rikedom och svek är alltid i centrum i Showtimes hitserie Billions. I säsong fyra bildade de svurna fienderna, advokaten Chuck Rhoades (Paul Giamatti) och hedgefond-kungen Bobby Axelrod (Damian Lewis), en ohelig allians för att skydda sig mot gemensamma yttre fiender. När säsong fem inleds är alliansen upplöst och var och en i sin egen ringhörna igen.

Dessutom förstärks en redan stark rollista med namnkunniga skådespelare som Julianna Margulies (The Good Wife) och Corey Stoll (House of Cards). Margulies karaktär heter Catherine Brant och är sociologiprofessor och bästsäljande författare. Stoll spelar Michael Prince som beskrivs som en mäktig affärsman från en liten stad i Indiana.

Det officiella sammanfattningen av säsong fem lyder som följer: “Den brutala rivaliteten mellan Bobby Axelrod och Chuck Rhoades blossar upp igen allt medan de blir måltavla för nya fiender. Den sociala inflytelserika pionjären Mike Prince utgör ett reellt hot mot Axelrods dominans och Chuck bråkar med den skickliga distriktsåklagaren (Roma Maffia). Taylor Mason (Asia Kate Dillon) tvingas tillbaka till Axe Capital för att skydda de anställda och deras tillgångar. Wendy Rhoades (Maggie Sif) omvärderar sina lojaliteter och bildar nya allianser som gör att hon hamnar i konflikt med både Chuck och Axe.”

Billions säsong fem har premiär på HBO Nordic den 4 maj.