Trailer: Superman & Lois

Clark Kent är en familjeman med två söner i nästa superhjälteserie hos The CW. Superman & Lois kommer till kanalen i februari.

Kanalen The CW utvidgar sitt så kallade Arrowverse med ytterligare en superhjälteserie från superproducenten Greg Berlanti. Och det är inte vilken superhjälte som helst det handlar om utan om Stålmannen själv, aka Clark Kent. Tillsammans med journalisthustrun Lois har han nu två söner, en utmaning minst lika stor som att bekämpa utomjordiska fiender, enligt seriens synopsis.

Tyler Hoechlin (Teen Wolf) har redan burit den klassiska superhjältekostymen när han gästat Supergirl och medverkat i crossover-event där The CW-hjältarna tillsammans räddar världen. När Supergirl nu går mot sin sista säsong får Superman i stället en egen serie. Elizabeth Tulloch (Grimm) spelar Lois Lane.

I den nya serien återvänder Clark och Lois med sönerna Jonathan och Jordan till Smallville för att ta hand om familjeangelägenheter. Det betyder också att de återupptar bekantskapen med Clark första kärlek, Lana Lang (Emmanuelle Chriqui), hennes make Kyle Cushing (Erik Valdez) och deras rebelliska dotter Sarah (Inde Navarrette).

HBO Nordic som numera ingår i samma mediehus som The CW, är redan hem för Supergirl och Batwoman och lär bli det även för Superman & Lois som har amerikansk premiär den 23 februari. Premiären sker för övrigt tio år efter att den senaste tv-serien om Clark Kent, det vill säga Smallville, avslutades 2011.