Trailer: Outlander säsong 6

Hoten kommer både utifrån och inifrån i säsong sex av fantasydramat Outlander. Det blir tydligt i den nysläppta officiella trailern.

Starz har den senaste månaden skickat ut en strid ström av teasers, men det är först i dag som den officiella trailern landat för säsong sex av det romantiska fantasydramat.

Fantasyserien med den dedikerade fanbasen har nu nått fram till bok sex i Diana Gabaldon Outlander-svit, det vill säga “A Breath of Snow and Ashes” (Snö och aska). Enligt Starz synopsis fortsätter Claire och Jamies kamp för att skydda dem de älskar samtidigt som de navigerar livet i kolonial-Amerika. Att bygga ett hem i den nya världen är inte lätt, särskilt inte i de vilda utkanterna av North Carolina och allra särskilt inte under en period präglad av dramatiska politiska omvälvningar. Paret Fraser strävar efter att behålla freden och blomstra inom ett samhälle, som tidsresenären Claire mycket väl vet, är på väg mot en revolution. Med födseln av den nya amerikanska nationen som kuliss har Claire och Jamie byggt ett hem tillsammans på Fraser’s Ridge.

Caitríona Balfe och Sam Heughan som Claire och Jamie.

Säsong sex av Outlander har premiär på kabelkanalen Starz I USA den 6 mars och dagen därpå på Viaplay i Sverige.

De fem första säsongerna finns även på HBO Max och Netflix, här sammanfattade på 60 sekunder: