Trailer: Mordmysteriet Locke & Key

DELA

Mystiska mordhistorier förlagda i spöklika hus verkar vara på modet just nu. Netflix hänger på med nya skräckserien Locke & Key.

På filmduken har Ready or Not och Knives Out blivit överraskande stora framgångar och nu kommer Netflix med sin egen variant av mystisk skräckhistoria som utspelar sig i en gammal gotisk byggnad. Det handlar om serien Locke & Key som bygger på en populär tecknad serieroman i sex delar av Joe Hill och Gabriel Rodriguez.

Efter att familjens patriark Rendell Locke mördats under mystiska omständigheter så flyttar resten av familjen in i hans anfäders hem, kallat Keyhouse. Där börjar syskonen snart höra mystiska röster som säger saker som ”Nyckelhuset är fyllt med fantastiska nycklar”. Med de magiska nycklarna låser de upp olika övernaturliga krafter som tycks ha anknytning till deras mördade far. Samtidigt vaknar något ondskefullt upp nere i brunnen som också försöker komma åt nycklarna.

Modern Nina Locke spelas av Darby Stanchfield (Scandal). Syskonen Tyler, Kinsey och Bode görs av Connor Jessup, Emilia Jones och Jackson Robert Scott.

Den officiella trailern som Netflix släppt avslutas med ett hemligt budskap: RendellLockeIsDead.com

Den som skriver in bokstäverna eller trycker på länken ovan får tillgång till ytterligare en sneak peek i form av den första officiella scenen från den nya Netflixserien som har premiär den 7 februari. Den första säsongen av Locke & Key består av tio avsnitt.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR