Trailer: Marvelskräck i Helstrom

DELA

Satans son och hans syster utgör en dynamisk men komplicerad duo. Hulu har nu släppt en fullängdstrailer för sin Marvel-serie Helstrom.

Den nya trailern ger intryck av att Helstrom har en annan ton än andra tv-serier med karaktärer från Marvel-universumet. Här handlar det om en mer skräckbetonad historia sprungen ur mytologin om Daimon Hellstrom (då två l) som skapades 1973 av Gary Friedrich och Jim Mooney och var en del av den mer ockulta Marvel-trenden.

I tv-serien använder Daimon Helstrom (Tom Austen) och hans syster Ana (Sydney Lemmon) sina krafter i jakten på mördare och demoner, men försöker samtidigt att inte förlora sin mänsklighet på vägen. Syskonen har en komplicerad dynamik sinsemellan, en mystisk seriemördare till far och en mor, Victoria Helstrom, (Elizabeth Marvel) som hålls fängslad Hannibal Lector-style.

Helstrom har premiär den 16 oktober på Disneyägda streamingtjänsten Hulu som fortfarande inte finns tillgänglig i Sverige till skillnad från Disney Plus som är hem för alla andra kommande Marvel-serier såsom WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki och She-Hulk Vad det betyder för möjligheten att streama Helstrom i Sverige återstår att se.