Trailer: Komedi från One Tree Hill-duo

DELA

One Tree Hill-skådisarna James Lafferty och Stephen Colletti har gjort en serie ihop. Everyone Is Doing Great har premiär den 13 januari.

James Lafferty och Stephen Colletti medverkade båda i den populära ungdomsserien One Tree Hill (2203-2012). Nu kan de ses ihop i en komediserie om hur två vänner kämpar med att gå vidare i livet fem år efter att deras hitserie slutade. I den nya Hulu-serien Everyone Is Doing Great, som de själva skapat tillsammans, heter dock den fiktiva hitserien Eternal och är ett vampyrdrama.

Den tredje stora rollen görs av James Laffertys flickvän Alexandra Park (The Royals). Hon spelar hustrun till Laffertys karaktär som stöttar honom både ekonomiskt och känslomässigt.

Everyone Is Doing Great finansierades med hjälp av crowdfunding. Nu har Hulu köpt rättigheterna och släppt en trailer inför premiären nästa vecka. Samtliga åtta halvtimmesavsnitt blir tillgängliga på en gång den 13 januari.

Hulu ägs av Disney som planerar att lansera en internationell version av streamingtjänsten under namnet Star. Lanseringen sker den 23 februari i bland annat Sverige. Om det betyder att Everyone Is Doing Great kommer att gå att streama från det datumet är ännu oklart.