Trailer: Designated Survivor säsong 3

DELA

Dags för president Tom Kirkman att inleda sin omvalskampanj. Designated Survivor har premiär på sin tredje säsong i juni.

Netflix lägger ned serier på löpande band, men räddar också en och annan fanfavorit. Det gäller till exempel Lucifer som tidigare var en Foxserie. Det gäller även Designated Survivor som ABC la ned i maj förra året. Fyra månader senare klev Netflix in i handlingen och utlovade en fortsättning av den Keifer Sutherland-ledda dramaserien som i Sverige även tidigare kunnat följas via Netflix.

Tom Kirkman, som helt oförberedd fick svära presidenteden efter en terroristattack, ska i säsong tre försöka bli omvald. Frågan är till vilket pris? Enligt den officiella trailern kommer det att bli en smutsig kampanj.

De tio avsnitten som utgör säsong tre av Designated Survivor landar hos Netflix den 7 juni. Förutom Kiefer Sutherland återvänder Kal Penn, Maggie Q, Adan Canto och Italia Ricci. Bland de nya ansiktena märks Anthony Edwards (Cityakuten) som presidentens stabschef Mars Harper och Lauren Holly (Picket Fences) som dennes hustru Lynn Harper.

För de som inte hängt med under de två första säsongerna bjuder Kiefer Sutherland här på en sammanfattning av vad som hänt så här långt: