Trailer: Bryan Cranston i Your Honor

För första gången sedan Breaking Bad leder Bryan Cranston en tv-serie igen. Han spelar domare i Showtime-serien Your Honor som nu har fått en trailer.

Bryan Cranston vann sex Emmys för sin roll som Walter White i Breaking Bad. Har har poppat upp i olika tv-sammanhang sedan dess, bland annat har han synts i Sneaky Pete och lånat ut sin röst i Robot Chicken och Family Guy, men det här är första gången som Cranston åter frontar en tv-serie.

Det har förstås skapat höga förväntningar på Your Honor där Bryan Cranston spelar Michael Desiato, en respekterad domare i New Orleans, vars tonårsson Adam (Hunter Doohan) blir inblandad i en smitolycka. När fadern försöker skydda sin son hamnar han i en härva av lögner och omöjliga val som kompliceras av att personen som dödades i olyckan är son till Jimmy Baxter (Michael Stuhlbarg), fruktad ledare för en kriminell familj.

Det finns även många erkänt duktiga skådespelare i birollerna, däribland Carmen Ejogo, Isiah Whitlock jr, Sofia Black-D’Elia, Amy Landecker, Margo Martindale, Lorraine Toussaint, Chet Hanks, Lamar Johnson och Lilli Kay.

Showrunner är Peter Moffat, skapare av den brittiska serien Criminal Justice. Han har också skrivit manuset till flera av de totalt tio avsnitten av miniserien. Robert och Michelle King, skapare av The Good Wife och The Good Fight, finns också med i bakgrunden som exekutiva producenter.

Showtime har nu släppt en trailer för thrillerdramat som kommer att få amerikansk premiär i december. Showtime-serier brukade förut hamna hos HBO Nordic, men lanseringen av streamingtjänsten Paramount Plus lär ändra på det. Oklart dock om detta påverkar Your Honor.