The Spanish Princess åter i höst

DELA

Starz historiska berättelse om brittiska drottningar och prinsessor fortsätter. I säsong två av The Spanish Princess har det hunnit bli 1500-tal.

Det började med The White Queen med svenska Rebecca Ferguson som drottning Elisabet Woodville. Därefter följde The White Princess med Jodie Comer som Elizabeth av York.

The Spanish Princess är baserad på samma fiktiva historiska romansvit av Philippa Gregory. Men till skillnad från de två miniserierna tillåts The Spanish Princess fortsätta ytterligare en säsong för att berätta den fullständiga historien om Catherine of Aragon (Charlotte Hope), i Sverige känd som Katarina av Aragonien.

Med The Spanish Princess tar sig historien till 1500-talet. Kung Henry VIII (Ruairi O’Connor) har lovat att gifta sig med Catherine men tvivlar samtidigt på att hon verkligen är oskuld efter sitt första äktenskap med prins Arthur som dog bara några månader efter bröllopet.

Här är den första teasern för säsong två av The Spanish Princess som avslöjar att fortsättning följer i höst.

Den tidigare säsongerna av den historiska berättelsen, inklusive den första säsongen av The Spanish Princess, finns på C More. Den andra säsongen kommer också att leta sig dit.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR