Teaser: Zoe Kravitz i High Fidelity

DELA

Nick Hornsbys High Fidelity — men med en kvinnlig huvudperson. Zoe Kravitz spelar huvudrollen i Hulu-serien som har premiär på Alla hjärtans dag.

Hulu har precis släppt en första teaser för High Fidelity som alltså bygger på Nick Hornsbys populära roman med samma namn som år 2000 blev film med John Cusack i huvudrollen. I tv-versionen spelas Rob Gordon av Zoe Kravitz (Big Little Lies). Rob är nu kort för Robyn, eftersom det i tv-serien är en kvinnlig skivbutiksägare som tar musiken till hjälp på en tur längs memory lane till sina fem största hjärtesorger. Serien har också förflyttats geografiskt till Crown Heights, Brooklyn (London i boken, Chicago i filmen).

Som kuriosa kan nämnas att Zoe Kravitz går i mamma Lisa Bonets fotspår. Bonet hade en liten men viktig roll i filmen som sångerskan Marie de Salle.

Samtliga tio avsnitt av High Fidelity landar hos den amerikanska streamingtjänsten Hulu den 14 februari. Var serien blir tillgänglig för svenska tittare återstår att se eftersom det fortfarande är oklart exakt när Disney+ rullas ut i Europa och hur det påverkar serier som hör hemma hos Disneyägda Hulu.

Se de första stillbilderna från High Fidelity här.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR