Reboot i juli av The Baby-Sitters Club

DELA

The Baby-Sitters Club har också fått en uppdatering. I juli är det premiär på Netflix för den nya generationen av barnvakter.

The Baby-Sitters Club är en älskad bok av Ann M Martin som lästs av flera generationer unga tjejer. 1990 gjorde en HBO-serie om high school-eleverna som organiserade sitt eget barnvaktsläger och samtidigt gick igenom alla de utmaningar som hör tonåren till. Fem år senare regisserade Livet runt trettio-stjärnan och regissören Melanie Mayron även en film med samma titel.

I den nya Netflixserien, som Ann M Martin är med och producerar, har karaktärerna förflyttats till nutid. Tjejernas grundläggande personliga egenskaper har inte ändrats, men samhället och den tonårstillvaro de har att tackla har det.

”Vi befinner oss i en tid då det känns riktigt bra att ta del av historier om unga kvinnor som är ledare i sina samhällen och hur viktiga deras relationer med varandra och till deras familjer är. Förhoppningsvis kan vi sätta ett riktigt bra exempel för den nya generationen, precis som boken gjorde för oss.”, säger producenten och regissören Lucia Aniello till Entertainment Weekly.

De fem medlemmarna i barnvaktsklubben spelas av Kristy Thomas (Sophie Grace), Mary-Anne Spier (Malia Baker), Claudia Kishi (Momona Tamada), Stacey McGill (Shay Rudolph), and Dawn Schafer (Xochitl Gomez). Alicia Silverstone bidrar med en Clueless-koppling. Hon spelar Kristys ensamstående mamma Elizabeth Thomas-Brewer.

De tio avsnitten av The Baby-Sitters Club kommer till Netflix den 3 juli. Här är teasern där premiärdatumet avslöjas:


INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR