Ny serie från Vampire Dairies-författaren

DELA

Vampire Dairies blev älskad tv-serie. Nu vill superproducenten Greg Berlanti göra tv-serie av The Forbidden Game, en annan boksvit från samma författare.

LJ Smith är författare till Young Adult-sviten The Vampire Diaries som omvandlades till framgångsrik vampyrserie i åtta säsonger på ungdomskanalen The CW. Det är på samma kanal som superproducenten Greg Berlantis produktionsbolag regerar med merparten av sina tv-produktioner, inklusive Riverdale och kanalens många superhjälteserier. Nu har Berlanti Productions i par med Warner Bros också lagt vantarna på rättigheterna till en annan YA-svit av LJ Smith.

Det handlar om trilogin The Forbidden Game från 1994 som består av böckerna The Hunter, The Chase and The Kill. Huvudkaraktären Jenny och sex vänner hamnar i ett Jumanji-liknande spel som placerar dem i olika skuggvärldar där de får slåss mot sina värsta mardrömmar eller dö och få sina själar för evigt inspärrade. Jenny är fast besluten att rädda sig själv och sina vänner men när hon förälskar sig i Julian börjar hennes lojalitet att testas på ett sätt som hon aldrig varit med om förut.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR