Nära ny säsong av Veronica Mars

DELA

En Veronica Mars-revival kommer allt närmare. Enligt tv-sajten TVLine ska inspelningen börja redan i oktober.

Veronica Mars debuterade på ungdomskanalen The CW 2004. Det blev bara tre säsonger om den unga privatdetektiven i den fiktiva staden Neptune, men seriens popularitet har sedan nedläggningen växt till kultstatus.

År 2013 genomförde gänget bakom serien en kickstarterkampanj för att finansiera en film. Målet nåddes rekordsnabbt och i mars året därpå hade långfilmen Veronica Mars premiär. Med något splittrat bemötande.

Fem år senare är Kristen Bell återigen beredd att plocka fram det långa kameraobjektivet och ikläda sig rollen som Veronica Mars. “Vi strävar definitivt efter att göra det igen. Och den här gången kommer vi inte att be fansen om några pengar”, har hon tidigare sagt till TVLine.

För Kristen Bell personligen handlar det om att pussla ihop ett inspelningsschema som gör det möjligt att kombinera Veronica Mars med NBC-serien The Good Place, där Bell också har huvudrollen. Det tycks nu vara löst. Enligt TVLine kommer inspelningen av de åtta nya avsnitten att börja i oktober och pågå till och med mars månad. Den nya säsongen kommer att vara centrerad kring en seriemördare som terroriserar Neptune.

Seriens skapare Rob Thomas finns kvar bakom kulisserna och fortsätter det långvariga samarbetet med Diane Ruggiero-Wright och Dan Etheridge. De tre kommer att fungera som exekutiva producenter tillsammans med Kristen Bell.

Den nya säsongen av Veronica Mars uppges hamna hos Hulu. Den amerikanska streamingtjänsten vill dock inte kommentera uppgifterna från TVLine. HBO Nordic visar redan Hulu-serier som The Handmaid’s Tale, Runaways, Casual och The Path.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR