Kinnaman med Aduba i In Treatment

Joel Kinnaman har klart med ännu tv-roll. Den här gången handlar det om HBO:s reboot av In Treatment där han ska spela mot Uzo Aduba.

Joel Kinnamans redan upptagna schema i Hollywood har blivit ännu fullare. Den svenska stjärnan, som fick sitt internationella genombrott i The Killing, har på senare tid synts i bland annat Amazonserien Hanna och Apple TV Plus-serien For All Mankind, som för övrigt har premiär på den andra säsongen den 19 februari. Nästa tv-projekt för Joel Kinnaman är rebooten av In Treatment.

Gabriel Byrne spelade i tre säsonger Dr Paul Weston som i varje avsnitt hade sessioner både med sina patienter och sin egen terapeut. Drygt tio år senare drar HBO fram terapisoffan igen. Denna gång med dubbla Emmy-vinnaren Uzo Aduba (Orange is the New Black och Mrs America), i den centrala terapeut-rollen.

Uzo Adubas karaktär, den observanta och empatiska Dr Brooke Lawrence, tar emot patienter samtidigt som hon själv kämpar med sina egna problem. Det är terapeutens pojkvän Adam som spelas av Joel Kinnaman.

I ensemblen ingår även Anthony Ramos (Hamilton), John Benjamin Hickey (Manhattan) och Quintessa Swindell (Trinkets).

In Treatment väntas få premiär på HBO Nordic någon gång under 2021.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *