Kiefer Sutherland i jakten på rymling

DELA

Efter ett mellanspel i den politiska världen är Kiefer Sutherland tillbaka i ett nytt actiondrama. I den första teasern för The Fugitive har han åter en pistol i näven.

Om titeln The Fugitive låter bekant så är det inte så konstigt. Tv-serien från 1960-talet blev 1993 en framgångsrik film med den svenska titeln Jagad. Harrison Ford gjorde rollen som doktor Richard Kimble, oskyldigt anklagad för mordet på sin hustru.

I den uppdaterade versionen av The Fugitive heter huvudkaraktären Mike Ferro och spelas av Boyd Holbrook. Ferro är vanlig arbetare som när en bomb detonerar i ett tunnelbanetåg i Los Angels bara har ett enda mål; att sätta sin hustru och 10-åriga dotter i säkerhet.

Men när falska bevis börjar spridas och twittra-först-kontrollera-sedan-journalistiken får råda pekar allt mot Mike som skyldig för dådet. Han blir offentligt och oskyldigt anklagad och måste bevisa sin oskuld genom att avslöja den riktiga förövaren innan han fångas av den legendariska polisdetektiven Clay Bryce.

I teasern förklarar Kiefer Sutherland i rollen som Clay Bryce att Mike Ferro som enda misstänkt ska skjutas av polisen. Sutherland syntes senast i den politiska dramaserien Designated Survivor, men förknippas mest med rollen som Jack Bauer i Fox-serien 24.

The Fugitive ska visas på den nya videotjänsten Quibi som lanseras den 6 april. Bakom streamingappen ligger Jeffrey Katzenberg, den före detta bossen för Disney Studios och G:et i Dreamworks SKG som han grundade ihop med Steven Spielberg och David Geffen.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR