Kattkomedi efter The Big Bang Theory

DELA

The Big Bang Theory-duon Jim Parsons och Mayim Bialik samarbetar igen i komedisammanhang. Men det är bara en av dem som syns i Call Me Kat.

Call Me Kat är baserad på den brittiska sitcomen Miranda. Mayim Bialik spelar Kat, en singelkvinna och ägare av ett kattkafé i Louiseville som hon köpt med pengarna som hennes mamma (Swoosie Kurtz) sparat till hennes bröllop.

Jim Parsons och Mayim Bialik då det begav sig i The Big Bang Theory.

Mayim Bialik är också en av producenterna. En annan producent är hennes Big Bang Theory-make Jim Parsons. Däremot har Parson ingen roll i serien. Huruvida det kan bli fråga om någon cameo vill han inte avslöja när frågan kommer upp i en intervju med Entertainment Weekly.

I rollistan finns däremot Vanessa Lachey, som spelar Kats bästa kompis sedan barnsben, Tara. De två lever väldigt olika liv, men deras vänskap vilar på solid grund.

Mayim Bialik och Vanessa Lachey. Foto: Lisa Rose/Fox

Leslie Jordan och Kyla Pratt spelar Kats arbetskamrater och Cheyenne Jackson en före detta crush och god vän som återvänder till stan.

Här är en teaser för Call Me Kat som har premiär på Fox den 3 januari 2021. Om serien blir möjlig att streama i Sverige återstår att se.