Kapitel 2 om tonårshäxan Sabrina i april

DELA

Det gick snabbt. Netflix har redan släppt en teaser för säsong två av Chilling Adventures of Sabrina. Men först blir det julspecial.

Den första säsongen av Chilling Adventures of Sabrina hade premiär hos Netflix i oktober. Nästa kapitel kommer redan i april. Det avslöjas av en färsk teaser från Netflix. Den 5 april landar nio nya avsnitt, ett mindre än i premiärsäsongen. Återigen med Kiernan Shipka i huvudrollen som den unga häxan Sabrina Spellman. Nya i rollistan är Alexis Denisof (Angel) och Jedidiah Goodacre (The Originals). Denisof spelar Mary Wardwells charmiga och snygga pojkvän Adam Masters. Goodacre är Dorian Gray, den mystiske trollkarlen som äger den exklusive nattklubben Dorian’s Gray Room.

Men först blir det julspecial den 14 december. Avsnittet är döpt till Chilling Adventures of Sabrina: A Midvinter’s Tale. Avsnittet utspelar sig på dagen för vintersolståndet, den kortast dagen på hela året, vilket för det är speciella gänget är en dag att fira. Oönskade gäster stör julefriden.

Chilling Adventures of Sabrina har fått sitt namn efter seriealbumet som är seriens förlaga. Däremot har den mörka historien mycket lite att göra med den snälla familjekomedin från 1990-talet att göra, i Sverige känd som Sabrina tonårshäxan.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR