Bomer och Messina i nästa The Sinner

Bill Pullman är med även i den tredje säsongen av antologiserien The Sinner. Den här gången har han sällskap av Matt Bomer och Chris Messina.

USA Network-serien The Sinner blev en stor framgång när den hade premiär för två år sedan. Jessica Biel både producerade och hade huvudrollen, men eftersom varje säsong berättar en avslutad historia så överlämnade hon i säsong två över huvudrollen till Carrie Coon. Biel fortsatte dock som producent för serien. Det är hon även för säsong tre där Bill Pullmans sanningssökande detektiv Harry Ambrose, seriens enda återkommande karaktär, tar sig an ett nytt fall.

Den nya säsongen, som har premiär någon gång under 2020, inleds med att Harry Ambrose gör en rutinutredning av en tragisk bilolycka. Den visar sig dölja ett brott som drar in Ambrose i karriärens farligaste och mest skrämmande brottsfall.

Den nya trailern öppnar med en nerblodad Jamie (Matt Bomer) efter bilkrocken. I samma ögonblick inleds Harry Ambroses jakt på sanningen bakom olyckan som också kompliceras av att den hotfulle Nick (Chris Messina), som Jamie känner från collegetiden, anländer för att påminna publiken om att ingenting är vad det synes vara. Och att det går aldrig att springa ifrån sina synder.

Den första säsongen av The Sinner finns på Netflix. Säsong två visas just nu på SVT Play.