Trailer: Black-ish skaparens Netflixdebut

DELA

Hur är det att vara afroamerikan och nyrik? Det är vad Black-ish-skaparen Kenya Barris utforskar i sin nya komediserie BlackAF som nu fått en officiell trailer.

Kenya Barris skapade succékomedin Black-ish och spinoffserierna Grown-ish och Mixed-ish innan han, precis som ABC:s andra showrunner-stjärna Shonda Rhimes, värvades till Netflix. Den 17 april landar Barris första Netflixserie BlackAF, eller #blackAF som Netflix helst skulle vilja att titeln skrivs ut.

Kenya Barris spelar en fiktiv version av sig själv och Rashida Jones (Parks and Recreation) hans hustru i den nya komediserien som är inspirerad av Barris eget äktenskap och lite oortodoxa syn på föräldraskap, relationer, rasfrågor och kultur.

Enligt Netflix vänder BlackAF upp och ned på vad som förväntas av en familjekomedi. När kulisserna avlägsnas framträder en rörig, ofiltrerad och ofta dråplig värld där en nyrik afroamerikansk familj försöker anpassa sig till de moderna tider där det rätta inte längre är ett färdigt koncept. Serien är filmad i en sorts dokumentär så kallad mockumentary-stil.

Den första säsongen av BlackAf består av åtta avsnitt och har premiär på Netflix den 17 april.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR